Weird Science
The HBO president!

2009-04-09  

Nog har den kittlande pop-kulturella meta-dramatiken kring Barack Obama svalnat sedan han blev president på riktigt. Det är liksom inte lika spännande att följa killen när han nu måste photo-op-skoja med med Angela Merkel som vilken dussinpresident som helst.

Men det finns guldglimtar, som i Politicos story om presidentens favoritteveserier, där vi får veta att ett av hans söndagkvällsmåsten är… Entourage!

»We would talk about Entourage all the time«, avslöjar pressekreteraren Robert Gibbs, och berättar hur de under kampanjen brukade skjuta fram sina telefonmöten på söndagkvällarna bara för att båda skulle hinna med att se serien.

Nu önskar man bara få se en bakom kulisserna-dokumentär om Obama-adminstrationen, där Presidenten och stabschefen Rahm Emanuel dunkar varandra i ryggen efter en lyckad senatomröstning och utbrister: »Let’s hug it out bitch!«

[2009-04-09 18:25]
ban~ken

Jag hade velat se honom inleda segertalet med att lyfta armarna och vråla VICTORY!

[2009-04-09 18:53]
Micke

Pussa på TV-serier = det nya pussa på barn?

[2009-04-17 17:54]
Martin Gelin

Life imitating art?

De flesta Ari Gold-ismer uppfanns trots allt av Rahms brorsa.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ari_Emanuel