Weird Science
Grabbgubbe deluxe

2012-09-10  

Att bygga en serie på premissen att unga tjejer vill ligga med Charlie Sheens rollperson Charlie Goodman känns både nytt och fräscht. Som ett superinnovativt grepp.  Som en berättelse som aldrig berättats förut av någon.

Att bygga en serie på att alla unga tjejer vill ligga med Charlie Sheen och att han dessutom föredrar lite korkade unga brudar känns oerhört nytt. Som det där lilla stråket lime som gör drinken extra god. Det lilla sexiga körsbäret på kakan. Hurra!!

Och visst. Är man Charlie Sheen så tänker jag mig att han säkert får ligga med en del unga tjejer. För att han är kändis och för att det är så det kanske fungerar i Hollywood, hur mycket man än önskar att det inte vore så. Så för Charlie själv är seriens premiss kanske högst realistisk? (Jag spekulerar här.) Är det en del av Charlie Sheens varumärke att han ligger mycket med nittonåringar, och att han därför förväntas tilltala en speciell målgrupp – grabbgubbar som ligger med lammkött?  Eller vem är det som ska gilla Anger Management? Ja, inte är det vi som gillar mångfacetterade rollpersoner, och gärna kvinnliga sådana. Inte är det vi som tycker att premissen terapi-drama verkar intressant. Nä, Anger management är för målgruppen som gillar saker som burkskratt och skämt om killar som tänker med kuken. Och det har vi aldrig sett förut. FX har beställt 90 nya avsnitt. Så nu hoppas vi på säsong 2! Och säsong 3! Och säsong 4!  Och säsong 5! Hurra!!